Добредојдовте на нашите веб-страници!

2020 Декември Ажурирана автоматска машина за притискање прав во прав

Компактната машина за притискање прав може да направи сенка за очи, руменило, двонасочна торта, исцедена козметичка основа, исцеден прав од лице. Нашата компактна машина за притискање прав може да направи круг исцеден прав и исто така квадратно исцеден прав за една машина.

Нашата автоматска машина за притискање прав е машина со ротационен тип со 8 работни станици. За притиснат прав во форма на кружен облик и квадрат, нема потреба да ја менувате целата ротациона маса, само треба да ги прилагодите калапите. Еден калап може да собере 4 кружен цеден прав со дијаметар 58мм, повеќето може да бидат 8 за околу 25 дијаметарски бог. Брзината на нашата автоматска компактна машина за притискање прав е околу 10-12 богови што треба да се притиснат за една минута. Значи, неговата брзина може да биде 40-96 парчиња за да се притисне за една минута, што може да ги исполни барањата за голема брзина од некои клиенти. Нашите автоматски компактни машини за притискање прав исто така ги зголемуваат бункерот за полнење, ротирачката маса и големината на машината засновани на мувла и голема брзина. Транспортерот за полнење на готовиот исцеден прав е опремен со систем за собирање вакуум за да се обезбеди чистење на површината на прав.

По притиснето празнење на прав и пред да се напојува алуминиумската тава, има нов дизајн, една колекција на вакуумски прав да биде опремена за калапи, што може да обезбеди да не остане прашок во калапот за да влијае на точноста на полнењето.

Мувлата може да се кумизира како квадратна и тркалезна форма според обликот на алуминиумската тава. Максималната површина за притискање на мувла е 160 * 160 mm.

Добредојдовте на истрага за подобро разубавување во врска со техничката спецификација и цената. 24 часа преку Интернет за услуга.


Време на објавување: јануари-06-2021 година